Van der Worp

Projectontwikkeling

Bedrijfsprofiel

Van der Worp Projectontwikkeling B.V. is in 2008 opgericht als zelfstandige en risicodragende projectontwikkelaar, die zich richt op het totale ontwikkelingstraject. Bij ontwikkeling krijgt ieder project, met inachtname van de stedenbouwkundige randvoorwaarden en uitgangspunten een eigen identiteit mee. Het realiseren van een blijvend prettig woon-, werk- en leefmilieu met oog voor detail van de woning, het bedrijfsgebouw en haar omgeving staan hierbij voorop. Van der Worp is bekend met duurzaam bouwen door haar jarenlange ervaring met (nieuw)bouw projecten vanuit Aannemersbedrijf Van der Worp B.V.

Van der Worp Projectontwikkeling heeft expertise opgebouwd op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed, herontwikkeling van bestaand onroerend goed, stadsvernieuwing en projectmanagement.

Actuele ontwikkelingen

Haarlem

Restauratie Rijksmonument 
Op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem is de restauratie afgerond van dit monumentale pand. In overleg met de Gemeente en het Restauratiefonds werd het pand omgebouwd tot een winkel op de begane grond en op de verdiepingen verhuurbare appartement voor short stay.

Rijksmonument uit 1690 in Haarlem
Op één van de mooiste grachten in Haarlem is de renovatie voltooid van drie appartementen en een achterhuis. De woningen zijn gemoderniseerd met behoud van de originele details. Dit prachtige statige pand stond ooit op de nominatie om te worden gesloopt maar gelukkig is het herenhuis beschermd door het verkrijgen van de status Rijksmonument

.

Wonen in historisch Haarlem
In het bestaande pand aan de Amsterdamsevaart 174 zijn drie loftappartementen gerealiseerd. Deze lofts zijn van het type “split level”, de vloeren verspringen een halve verdiepingshoogte. Het zijn ruime, speels opgezette appartementen, met een oppervlakte variërend van 84 tot 93 m2.

Essenstraat Haarlem
In het koetshuis van de voormalige kerk aan de Ged. Oude Gracht zijn 6 luxe (ver-)nieuwbouw appartementen gerealiseerd. Het complex is gelegen aan een groenblijvende stadstuin en direkt naast de parkeergarage de Kamp.

Wurpel Hoofddorp
In het winkelcentrum van Hoofddorp is een nieuw winkelpand met 4 bovengelegen appartementen gebouwd. Het complex bevindt zich op de bestaande locatie van het voormalige winkelpand. Hierdoor was de bereikbaarheid beperkt en werkbare ruimte minimaal. De gevel springt eruit door gebruikmaking van hoogwaardige materialen zoals antraciet kleurig hardsteen.