Van der Worp

Vakmanschap

Onze kwaliteit - uw meerwaarde

Met onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij de aangewezen aannemer om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Door onze vaardigheden zijn wij in staat bouwprojecten met succes op te leveren, waarbij veel aandacht wordt besteed aan perfectie en details.

Met een constant en vakbekwaam personeelsbestand van circa 70 werknemers hebben wij alles in huis om kwalitief hoogwaardig te bouwen. Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold op het gebied van veiligheid zoals VCA en BHV en vaktechnische trainingen/vaardigheden zoals Leermeestersopleiding, HTS bouwmanagement en zelfs het KOB aannemersdiploma. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om rijbewijzen te behalen voor  heftruck, hoogwerker en aanhanger.

Ons team wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe jonge medewerkers, die via de (interne) opleiding bij ons een vaste baan vinden. Met dit gemotiveerde team houden wij onze goede naam al jarenlang hoog.

Samenwerking met specialisten

Naast onze eigen specialisten werken wij nauw samen met externe experts zoals architecten, binnenhuisarchitecten en ontwerpers. Deze samenwerking is essentieel om de kennis te delen en uw ideeën en behoeften te koppelen aan de gewenste kwaliteit en uitvoeringsmogelijkheden.  Vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering kunnen wij uw zorgen uit handen nemen. Elk bouwwerk en gebouw is uniek en door te luisteren en mee te denken kunnen met dit team uw wensen laten uitkomen.

Netwerk aan vaklieden

Vakmannen voor vakmannen! Door ons uitgebreide netwerk aan vaklieden zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. Deze gerenomeerde onderaannemers – zoals o.a. loodgieters, electriciëns, stucadoors, schilders en tegelzetters –  zijn een belangrijke schakel in het geheel en wij hebben gedurende de afgelopen jaren een groot netwerk aan vaklieden opgebouwd.

 

 

Inkoopcombinaties en leveranciers

Via grote inkoopcombinaties en locale leveranciers zijn wij in staat concurrerende offerten aan te bieden en tijdige levering van de benodigde materialen af te spreken, waardoor eventuele stagnatie in het bouwproces tot een minimum kan worden beperkt.