Van der Worp

Nieuwbouw Denver

25 riante levensloopbestendige appartementen met balkon of tuin

In Zwanenburg aan de Dennenlaan, wordt appartementengebouw DENVER gebouwd. Wij zijn gestart met de sloop van het bestaande kantoorpand en aansluitend de bouw van een kleinschalige woongebouw met totaal 25 riante levensloopbestendige appartementen met balkon of tuin. Het complex bestaat uit vier woonlagen met 22 riante 3- en 4-kamer appartementen en 3 exclusieve penthouses met dakterras op de bovenste woonlaag.

Het nieuwbouwproject heeft de passende naam DENVER gekregen. Dit aan de ene kant als verwijzing naar de centraal gelegen Dennenlaan binnen Zwanenburg. Aan de andere kant als referentie naar de Amerikaanse stad DENVER, gelegen bij de Rocky Mountains in Colorado. De toegepaste natuurlijke materialisering van hout en steen refereert aan de typische “lodge” architectuur uit het gebied rond DENVER.

Het nieuwe gasloze (all-electric) woongebouw zal comfortabel woongenot bieden. De energiezuinige appartementen krijgen een hoogwaardig opleveringsniveau. Zo zullen de appartementen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet(ten). Op de begane grond zijn de inpandige separate bergingen te vinden. Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Iedere entree beschikt over een moderne lift, welke toegang biedt aan maximaal 5 appartementen per verdieping.

Bekijk de video