Van der Worp

Haarlem Business Center (HBC) – multifunctionele bedrijfsruimtes

Haarlem Business Center (HBC) - multifunctionele bedrijfsruimtes

Het nieuwe Haarlem Business Center wordt de plek voor jouw onderneming. Op een toplocatie aan Het Spaarne bieden we multifunctionele en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimtes aan die je naar eigen inzicht kunt inrichten en gebruiken. Als werkruimte, opslag of kantoor. We hebben ruimte voor 126 bedrijven uit verschillende branches.

De architectuur.
Om het nieuwe gebouw passend bij haar omgeving te ontwerpen, werd contact gezocht met het Haarlemse architectenbureau Archstudio. Wouter Peltenburg en Ward Margry hebben goede kennis van de geschiedenis van de locatie en zochten voor het ontwerp aansluiting bij het gebouw aan het Spaarne van Figee ten zuiden van de Waarderpolder. Robuust metselwerk met grote gevelopeningen geven het gebouw een krachtige uitstraling. Een nieuw iconisch bouwwerk bij de entree van het bedrijventerrein.

Een uniek pand met een geheel eigen karakter. Veel raampartijen, licht, uitzicht en uitstraling. Aan de doorgaande Waarderweg komen maar liefst 126 bedrijven uit verschillende branches.
148 parkeerplaatsen voor auto’s, 16 oplaadpunten voor elektrische auto’s, 4 invalide parkeerplaatsen, 90 parkeerplaatsen voor fietsen (waarvan 30 elektrisch voor direct opladen), indrukwekkende entree, veel groen en uitstekende netwerkmogelijkheden.

Op de mooiste plek van het Haarlem vind je Haarlem Business Center; de “place to be”. Op de bovenste etage een heerlijk restaurant voor een goede lunch en prima borrel. Deze centraal gelegen ontmoetingsplek zal snel uitgroeien tot bruisend middelpunt. Een plek waar het fijn is om andere ondernemers te zien en spreken.